Del 3 - SDS - Sista dagen!

Vi har nu kommit fram till den där tråkiga stunden på lägret, då alla man lärt känna och även de man inte lärt känna men man önskade man hade måste skiljas, några måste man kanske vänta ett helt år på innan man får se varandra igen, medans andra kommer man se ute på danserna i sommar, jag önskar det var fler läger per år, så det inte blev så långt mellan varje, å andra sidan så är det väll de som är tjusningen i det hela? att känna sug efter något ett helt år, för att sen få ha bland de roligaste 5 dagarna i sitt liv? Jag tycker i alla fall det!

Vi började dagen med att göra ett avslutande pass bugg, vi bestämde även hur vårat framträdande inom buggen skulle gå till, och jodå det gick helt okej tycker jag.
Nästa del såhär sista dagen blev att vi sprang runt med våra t-shirts man får från SDS, för att folk man lärt känna och folk som har varit på lägret samtidigt som en ska få signera på t-shirten, det ger än ett minne så man minns hur kul man haft det!


tittar man noga ser man att det är folk som skrivit på den.

Nu väntade genrep inför uppvisningen som skulle ske på eftermiddagen, jag skulle som sagt dansa lindy med gul grupp, och sen köra bugg med grön grupp ( min rätta grupp ) När alla grupper visat upp sina danser de tränat in så ska vi bugga ihop allesammans! Detta för att visa att vi alla kan, och för att hela lägret ska visa sig samtidigt!

Tack till alla er som gjort min vecka på SDS till den bästa! Och med alla menar jag : Köks personalen, instruktörer, kisar, alla ledare, men framför allt ALLA DELTAGARE!

Dans till Shake!

Ja, kan man säga något annat än att detta var i särklass en av de bästa danserna någonsin! Visst, fjolårets SDS dans var rolig, men detta var något utöver det vanliga, kanske för att man denna gång kände sig rätt duktig på det man gjorde, nämligen dansa!

Jag önskar alla danser var så fulla av glädje, ungdomar och annat som förgyllde denna kväll! Jag hade bestämt mig innan jag kom ner att denna gång ska jag dansa mer än vad jag någonsin gjort, det höll inte riktigt tror jag, men jag var nog inte långt ifrån i alla fall och som jag sa, jag har aldrig haft så roligt som jag hade denna gång! Jag ville också försöka dansa med så många utav den gula gruppen som möjligt, då jag är rädd att det är dem man kanske aldrig får träffa igen? de som är bättre än en själv lär ju inte sluta, men de där gula, de kanske är just den dansen jag gör med dem som blir deras ända? för de kanske är precis som jag var, ville massor, men tordes inget. ( Tack alla i gul grupp som jag dansade med, för att jag fick dansa med just er! ) Man märker en stor skillnad när man dansar med de som anses vara duktiga, och med de som är helt nybörjare, glädjen! Oavsett om det går bra eller dåligt, om man gillar låten eller ej, så dansar man med glädje! Detta är något som jag märker att många glömmer bort när man blir bättre, man börjar tycka att varför ska jag dansa med den, den är ju mycket sämre än mig, eller ett annat exempel: "Fan vad dålig denna låten är, den går ju knappt att dansa till." Men ingen i gul grupp som jag dansade med visade på något av dessa exempel, utan alla gjorde sitt bästa och framförallt så hade vi roligt!

Ett extra tack till min nyfunna vän jag hittade under denna dans (egentligen hittade jag henne dagen efter, men utan dansen hade jag nog aldrig hittat henne dagen efter heller). Varför vill jag ge denna tjej ett extra tack då? Jo för jag bjöd upp henne vid helt fel tidpunkt, eller kanske det var ödet? Shake lovade i alla fall att det skulle gå i ett riktigt högt tempo, vilket det gjorde! 170 bpm spelades musiken i! Men gör man sitt bästa så blir det förhoppningsvis bra, men något som är säkert det är att det blir och blev roligt! För visst var det roligt? Eller var det bara jag som tyckte det var roligt? =/ Nej, det tror jag inte det var ... :D

Dansen led mot sitt slut och jag började traska mig tillbaka till skolan för att lägga sig och sova. När jag låg där på luftmadrassen funderade jag lite över hur kvällen hade varit, och oavsett hur jag försökte tänka så kom en sak upp hela tiden, den där dansen i 170 bpm, den hade ju gått riktigt bra, fast Fanny  som jag fått veta att hon hette gick gul så kändes det som att hon hade dansat väldigt länge... Snackade med en kompis i samma rum som också gick i gul och när jag fick höra att tjejen jag hade dansat med den kvällen hade dansat i väldigt många år, men då inte pardans utan andra danser, vilket gjorde att hon hade mycket gratis sedan dess... Nästan lite fusk tycker jag, själv hade man ju aldrig gjort ett danssteg överhuvudtaget innan man gick gul på SDS första gången.

Dag 4


Hur jag somnade vet jag inte, men jag vaknade tidigt nästa morgon, fast vi hade sovmorgon egentligen! Det var nämligen så att jag och några till ville testa på rock'n roll! Och då vi inte hade någon fast tid för det på schemat fick vi gå till underbara Conrad (en av instruktörerna på SDS) och be han hålla ett pass i det, som han gladeligen gjorde, men vi tog det under våran sovmorgon eftersom det inte skulle skada våra andra träningspass! Vi var några tappra men trötta själar som var med på detta pass, ack vad alla som inte var med på detta gjorde bort sig! För så mycket roligare än vad vi hade kunde man inte få :) ( Tack Cklein för att du gjorde detta för oss :) )
Idag skulle det bli massor av Boogie Woogie för grön grupp, men då jag kände att jag inte ville köra detta med tanke på hur det gått igår och att jag visste det skulle bli svårare och jobbigare för mig idag så valde jag att hänga med gul grupp och köra lite Lindy och Bugg med dem istället. De skulle sätta ihop en slinga inför uppvisningen i Lindy'n, jag som redan hade en slinga från grön grupp igår blandade ihop detta lite, men det gick ganska bra ändå när passet var slut :)

Jag valde på kvällen att jag kör lindy med gul grupp istället för med dem gröna, dels för att jag tyckte den gula var roligare, och dessutom saknade gula gruppen fler killar. Så vi kan säga att jag gjorde det för laget :D
Denna kväll var det också myskväll, dock med kolbullar istället för hamburgare, vilket jag tyckte var toppen :) Sen startades kolbullepannorna tidigare än vad hamburgarna hade gjort, så man var till och med sugen på att ta en. Hoppade in och spelade lite Kubb tillsammans med nyfunna vänner, och under kvällens gång blev vi fler och fler tills det ena laget hade vunnit! Grattis laget vars sida jag var på! Sedan började det en dansfilm som verkade någorlunda vettig, så jag gick ner tillsammans med Fanny och nog blev det som en myskväll ska vara alltid :) Så som denna kväll var tycker jag den första borde varit också. :) Filmen var väll inte den bästa, men den funkade att se på, och utan större problem dessutom.

Avslutar kvällen med att säga godnatt åt alla nya man lärt känna, och det med en kram! Vi på SDS gillar att kramas, så enkelt är det bara. En kram är så mysig och varm, ändå gör man det alldeles för sällan! Jag tycker vi borde kunna börja kramas när vi träffar folk på stan och liknande, eller när man handlar något, när man säger hejdå, ge en kram istället, om inte annat så ger de ett gott skratt åt dem som är runtomkring! :)

Del 3 - SDS - dag 2 och 3 !

Vi har nu kommit in till dag två på lägret, idag stog det lindy hopp på schemat, men innan vi satte igång med det så tog vi ett pass i Bugg, kan berätta lite vad vi tränade i buggen under hela veckan, för det var ungefär samma sak, nämligen att lära sig att röra på fötterna, att hitta den där feelingen till musiken, för tjejer gäller det att röra på armarna harmoniskt och passande till musiken, samt att ta lagomt stora steg. Vi killar ska som sagt röra med fötterna, men ändå inte glömma bort allt annat, och för guds skull, flytta inte runt på bröstkorgen kors och tvärs, för då har man som tjej jätte svårt att förstå vad en kille vill, hur han vill att tjejen ska gå osv...

Näst kommande tre pass blev Lindy Hopp, vilket var helt nytt för mig, men trots det så gick det ändå ganska bra. Under tredje passet åkte jag tillbaka till skolan ( vi tränade lindyn en bit ifrån myrviken och där vi sov) för att få komma till en massör eller vad man nu ska kalla han. företaget heter Alternativ Praktiken jag kan verkligen rekommendera han för er som har problem med nacke, rygg eller liknande, han hjälpte mig med ryggen och ska jag vara uppriktig tror jag nästan att det funkade till och med!

Denna kväll på SDS skulle vara "Myskväll" med grillning av hamburgare och liknande, men jag och några andra var ganska ointresserade i den film som skulle visas, och speciellt hungriga var vi inte heller, så vi gick och tog en godis skål var och satte oss sedan ute korridoren och spelade kort! när vi sedan tröttnade på detta så tänkte jag gå och lägga mig, men jag kom inte längre in till toaletterna, för när jag kom ut därifrån sitter det 1 tjej, samt ett par killar och småpratar, och jag blir nog lite pratglad, för jag sätter mig vid dem och börjar prata lite, och sakta men säkert kommer det fler och fler som vill prata denna kväll. Det slutar med att vi tillslut går och lägger oss allihop samtidigt, och då har klockan tickat iväg och blivit ganska mycket med tanke på att man ska vara på första passet 08:30 och ska därför kliva upp omkring 7:15.

Dag 3 - Söndag


Denna dag var det ett pass i foxtrot, ett pass i Boogie Woogie samt ett pass i Bugg, för att sedan få göra sig i ordning inför finmiddag + dans på kvällen till underbara Shake! Boogien uppskattar jag inte, allt krånglade jag mot slutet var jag helt borttappad, vilket resulterade i att jag tappade allt tålamod. ( Kan tala om att sista 15 minuterna satt jag bredvid för att jag hade gett upp, inte likt mig!) Men nu i efterhand så känns det ändå som att det var ganska rätt av mig att jag gjorde så, för nu känner jag mig mer sugen att ta tag i det igen, vilket jag nog inte hade varit om jag hade fortsatt just då och försökt.

Vi har nu kommit fram mot eftermiddagen och jag skyndade mig iväg för att duscha och fixa i ordning mig innan alla andra skulle göra samma sak. Mycket riktigt så han jag inte mer än ut ur duschen så väller det in säkert 20 pers i omklädningsrummet. Kände lättnad att jag hade skyndat mig iväg :)
Vi börjar fint och ordentligt ställa upp oss snyggt in mot matsalen, det är ungefär 4 minuter kvar tills de ska öppna dörrarna och vi ska få gå in och sätta oss, Vi står självklart två och två ( kille + tjej ) Och det ser riktigt stiligt ut där vi står omkring 100 personer och väntar på att få komma in och avnjuta en god middag.

Jag väljer att sätta mig vid en plats där jag inte känner någon annan, för då lär man väll känna någon förhoppningsvis? :) Även Shake och ordningsvakterna skulle äta med oss denna kväll innan de skulle ner och ge oss en underbar kväll. Vi blev bjudna på Potatisgratäng och kallskuret, mycket gott! även efterrätt i form av glass och nyponsoppa serverades! underbart :)

Berättar om danskvällen i nästa del :)

Del 3 - SDS - dag 1 !

Vi har nu kommit fram tills för mindre än två veckor bort. Nämligen när SDS drar igång, iår drog det igång fredag den 17:e, men jag samt några andra som var på sds åkte dit redan torsdag den 16:e för att vara på plats när det drar igång, samt få lära känna varandra lite bättre innan själva dansandet börjar.
br /> Fredag den 17:e bestod utav att vi träffades alla SDS elever nere på fröjdholmen dansbana från morgonen. Var vi över 100 st i år också? Jag tror nästan det.
Efter att vi fått gå runt och hälsat på varandra lite, samt gjort några tävlingar killar mot tjejer så började vi smyga oss mot en dans, gissa av vilken sort? Jo, alldeles rätt, gammaldansen! Jag tror alla på SDS tyckte att det var roligt att få göra första danspasset tillsammans allihop, för sedan skulle vi börja dela upp oss så de olika nivåerna dansar på olika ställen. Nivåerna som var på SDS var följande:
Gul - Nybörjarnivå
Grön - Ha goda grunder i bugg
blå - här ska man ha goda kunskaper i flera danser, nämligen Bugg, Lindy hopp och Boogie Woogie. Inlärning är anpassad så den ska passa till de som tävlar.
Röd - Elitnivå i bugg. Man ska tävla i bugg för att gå här.

Med detta sagt kan jag gå vidare och berätta att jag valde att gå Grön även på SDS, för det kändes som att blå var alldeles för långt bort, och dessutom kunde jag ju varken Lindy eller Boogie, så jag hade inte så mycket val helt enkelt. Efter gammaldansen så åt vi lite lunch ( Vi äter massor på SDS, så jag kommer inte berätta så mycket om måltiderna så länge det inte händer något speciellt på dem) för att sedan orka med första passet i bugg. Jag var väldigt nyfiken på att se vilka som skulle vara i min grupp, samt hur duktiga alla skulle vara.

Det var ungefär som jag tänkte mig, några väldigt duktiga som man knappt förstår varför de inte är i blå grupp, samt några som man undrar hur de har lyckats kommit in på grön över huvud taget... Är det här det är läge att säga "ingen nämd ingen glömd" ? Aja, jag själv ansåg mig ligga någonstans i mitten av detta spann, då jag vet att jag kan bra grunder i buggen nu, och jag hade ju dessutom gått en fortsättningskurs som ska motsvara grön på SDS. Jag kan ju inte mer än att hoppas att de jag gick med håller med att jag var någorlunda i alla fall.

Dagen avslutades med lekar och aktiviteter så att man återigen skulle kunna lära känna varandra bättre, men jag tror inte jag lyckades lära känna någon bättre under dessa bestämda tider. Utan man lärde känna mer folk under den lediga tiden än när det var bestämda saker man skulle göra.

Jag känner du att detta inlägg kommer bli väldigt långt om jag ska prata om alla 5 dagar på en gång, så jag delar upp dem, får se hur många det blir, men jag hoppas att ni orkar läsa fast det blir väldigt mycket text, för detta läger gav mig väldigt mycket. Och jag har lyckats hitta massor av trevliga vänner och bekanta efter detta läger!

Del 2

Vi har nu kommit så långt fram att vintern börjar komma intågande. Gul grupp väntade, jag tänkte att nu lär jag väll ändå kunna känna mig säker på buggen efter 12 gångers träning, jag lärde känna lite ungdomar som var gula också, detta kändes faktiskt rätt bra. Nu kan jag äntligen gå på dans och vara duktig! Mitt självförtroende ökade till något så högt som det aldrig varit förut.

Jag var iväg på några danser både under och efter kursen, men mot min tvivel så blev det inte fler danser än vad det var innan jag gick kursen. Jag var fortfarande alldeles för feg var gäller att våga bjuda upp, vilket innebar att jag fick stå mycket, för vem vill bjuda upp den där killen som står lutad mot en vägg och ser väldigt bortkommen ut?

När vi var runt julen så kom den berömda Häggenås-dansen. Detta var nog som en vändpunkt för mig, för jag fick dansa. Hade även med mig en kompis till denna dans, och detta var nog första gången jag gick på en dans tillsammans med någon jag känner. Tidigare hade jag bara varit iväg helt själv. ( ja, Cecilia har förstås varit på danserna, men hon räknade jag inte då, för hon dansade ju bara hela kvällarna ;) )
Som jag sa så fick jag dansa denna kväll, bland annat upptäckte eller rättare sagt, stötte jag på en tjej som heter Malin, jag dansade några danser med henne under kvällen, visst jag märkte att hon var mycket bättre än mig, men samtidigt så tror jag att hon tyckte om min foxtrot i alla fall, för hon bjöd ju upp mig igen! ( Tack Malin för att du förgyllde denna kväll åt mig. ) Självklart dansade jag med flera andra, och jag blev även uppbjuden av väldigt många ( Läs några) Men när jag och min kompis åkte hem på natten från dansen så kändes det bara sådär alldeles underbart i kroppen. Min tanke blev direkt: " Om man bara fick känna den där känslan på varje dans man går på" , jag insåg också att jag hade foxxat mycket mer än vad jag buggat, för jag var för osäker på buggen kände jag, fast jag gått nybörjarsteget två gånger!

Vi hoppar fram några månader och kommer till Nästa kurs, och denna gång valde jag att gå steg 2. Jag kan ju inte hålla på med grund stegen hur länge som helst. Det jag insåg när jag kom till denna kurs var att jag inte alls var så bra som jag kanske trodde om mig själv, utan att det fanns massor man behövde tänka på, hålla överkroppen still, men röra på benen, samt så kunde man göra massor av konstiga snurrar och prylar, jag fattade nog bara hälften till en början, men när vi kom till sista kurs tillfället ( Efter 12 veckor) hade jag varit ute på omkring 7 danser och började nog lära mig alla dessa nya saker man tränade. Så när vi stog där och tog farväl från våra underbara kursledare Håkan och Ingrid ( Tack för en underbar kurs!) så kände man sig ändå säker på vad man gjorde. Jag började också inse att jag törs bjuda upp fler och fler under danserna, vilket resulterar att fler bjuder upp mig med! Wow, minns den där dansen då jag kom hem och sa till pappa: " Jag har dansat alla utom 1 dans efter pausen, och före pausen dansade jag också några faktiskt."

Min självkänsla steg och jag började inse att jag nog är fast i detta förbannade ( läs underbara) dansträsket. Juste, glömde nästan bort, när jag gick steg två så lyckades jag lura med mig kompisen som följde till häggenås att gå nybörjarsteget. Tror nog att han är glad att jag fick med mig han, eller hur Johan?

Tiden gick, jag dansar mer och mer, börjar närma mig lika många danser som de där jag själv anser är bland de bästa här omkring Östersund. Vi jobbar oss fram till sommaren och när jag nu ska fixa sommarjobb ser jag till att jag inte har jobb under de där 5 dagarna på SommarDansSkolan jag har längtat till sedan ifjol. Anmälan dit är redan gjord, och för att vara på riktigt säkra sidan anmälde jag mig denna gång tillsammans med en partner som åker hit för första gången. Tror nog att Tove är rätt nöjd att jag fick med henne, eller jag hoppas det i alla fall!

De sista danserna före SDS dansar jag nästan alla danser på en hel danskväll, och det känns som om jag hållit på med dans i flera flera år, men egentligen är det knappt ett år sedan jag började.

Tack för mig, och snälla kommentera vad ni tycker! :)

Dans, del 1

Som jag sa så kommer jag skriva detta i tre delar. detta är del 1.
Jag gjorde mitt första danssteg någonsin tror jag i 8:an på idrotten i skolan. Som säkert många av er tycker eller tyckte så var det riktigt tråkigt. Min tanke då var " varför i hela friden ska jag lära mig att hålla i en tjej och flytta runt henne på ett golv, det är väll sådant som typ min farför och farmor gjorde när de var unga, nu är det datorn och annat som gäller!" .

Med denna inställning lärda jag mig heller inget , så när vi kom till 9:an och vi skulle ha dans, ja då lyckas jag vara borta vartenda pass. Faktiskt var det inte med mening, men man åkte bort, var sjuk och så vidare.
När jag sedan får veta att vi ska ha en form av avslutningsdans alla nior i hela Östersundskommun får jag panik. Jag vill ju inte gå på dans och inte kunna ett steg?! Vad ska jag göra egentligen... Jag visste att de flesta kommer nog bugga, och om jag inte mindes fel så buggade ju faktiskt en av mina tjejkompisar, så sagt och gjort ringer jag henne.

Frågar väldigt snällt om hon inte kan tänka sig att lära mig bugga. När man får svaret "självklart!" så känns det väldigt bra, nu skulle jag ju kunna vara den som ägde dansgolvet trodde jag, hon hade ju dansat länge! ( 1 år ) och dessutom skulle hon lära mig den "nya" buggen ( en ny teknik kallad Åhej-bugg) Vi träffades ett par dagar innan den stora dansen och hon visade mig grunderna. Men vad nu, hon visade mig bara hur man snurrar tjejen åt höger och vänster, jag hade ju tjuvkollat lite på filmer på youtube och visste ju att man kunde göra massor av saker. Och hon stog och gnällde om något j*vla tryck och drag.

9:ornas avslutningsdans slutade ganska tråkigt, då det inte blev många danser gjorda, och jag kände mig jättedålig hela tiden.
Efter några veckor till, så sa Cecilia ( Tjejen som hjälpte mig inför 9:ornas dans) att jag borde gå på en "riktig" dans istället. Jag var ärlig och sa som det var, jag är ju jättedålig ingen kommer ju vilja dansa med mig.
Men av någon anledning lovade Cecilia att hon skulle dansa med mig, och att jag inte alls var dålig, jag var bara nybörjare, och det är alla någon gång tydligen?!
Jag åkte direkt från stan där jag varit och ätit med min mor och hennes kille, samt min syster och hennes kille. Jag kommer dit runt 21:15 och dansen började 21:00.  Men redan efter ca 10 minuter så kommer Cecilia och bjuder upp mig, jag får beröm att jag är duktig, men jag vet mycket väl att det bara är något hon säger, för jag är ju riktigt dålig.

de blev bara 2 danser den kvällen, och båda gångerna med Cecilia, men av någon anledning tyckte jag att stämningen på dansen var så trevlig, och dessutom såg jag vad bra vissa var, så jag bestämde mig för att lära mig bugga på riktigt.

Efter lite letande hittade jag in på ÖBRK's hemsida ( dansklubben i östersund) Där var det kurser, men alla var tyvärr redan påbörjade. Rackarns...
Jag var iväg på någon dans till, men om jag lyckades dansa med 2 personer var det mycket bra, så det var väldigt dyra danser jag gjorde... 150 kr för att få röra sig i ungefär 6 minuter? :O
Sommaren började närma sig, jag sökte sommarjobb, och strax efter att jag fått veta att jag kom in på det jobbet jag sökte så kommer Cecilia och säger att jag borde gå SommarDansSkolan, ett dansläger för ungdomar i 5 dagar, där man fokuserar på buggen men även får testa på lite andra danser. Hmm det lät ju spännande, men det visade sig vara mitt i min arbetsperiod... nehe, jag kunde alltså inte gå där heller. tänk att det var så svårt att hitta tid för att få lära sig dansa.

Jag kommer på min första arbetsdag, fortfarande lite besviken över att jag missar min sommardansskola som jag tyckte lät spännande. Tror ni inte jag får veta att mitt sommarjobb bara är 3 veckor ist för 4 för att vi jobbar in en vecka, detta innebär att jag kan ta ledigt den veckan det är SDS ju! Skyndar mig in på ÖBRK's hemsida, men som jag misstänkte, anmälan var stängd, det skulle ju börja om bara 8 dagar. Jag skriver besviket till Cecilia och talar om detta. När hon säger " Testa ring Bettan, SDS projektledare, för det brukar alltid vara brist på killar, så det finns nog plats för dig" så känner jag hoppet börja komma tillbaka. Och mycket riktigt, efter ett samtal till henne så är det klart att jag ska få gå sommardansskolan!
(Tack Bettan för att du lät mig få anmäla mig så nära inpå lägret!)
Lägret vart ungefär som jag förväntade mig, kanske lite roligare än vad jag trodde till och med.
Jag kände mig dock fortfarande dålig, men det blev i alla fall kanske 5-8 danser per kväll man var ute! När jag kom hem på kvällen till pappa och var stolt att jag hade dansat hela 8 danser så visste jag innerst inne att Cecilia eller någon av de andra som jag ansåg var bäst säkert kom hem och sa: " Jag dansade alla danser utom 1 ikväll, för då var jag tvungen gå på toa"
Mitt självförtroende sjönk dessutom till minus 50 när jag var på min ungefär 4 dans efter sommardansskolan. Jag blev uppbjuden av en tjej, som jag visste var duktig, men jag ville ju inte vara dum och säga nej, och det var ju trots allt hon som bjöd upp, så då ville hon väll dansa med mig då. Men efter första låten säger hon till mig : " Du var ju inte någe bra i alla fall" Och lämnar mig helt ensam där på golvet, jag gav upp den dansen lite tidagre en alla andra och åkte hem med en klump i halsen. Jag hade nu precis fått det bekträftat, jag var dålig.

Men fasten mitt självförtroende dog, insåg jag sakta att detta är ganska kul, så jag anmälde mig trots allt till en kurs till i buggen, även denna var nybörjarsteget. då jag kände att jag som är så dålig behöver ju gå detta steg två gånger iallafall...
Fortsättningen om mitt liv som dansare kommer i del 2. Hoppas ni gillar mitt första dansanta inlägg, och att ni som är sugen på att börja dansa inte blir för skrämda av det jag skriver, för håll ut det kommer hända bra och trevliga saker längre fram, ja redan i nästa del faktiskt! Jag lovar :)

Jag har nu återupptagit en gammalskolblogg, Varför de funderar säkert många på, jo för jag vill berätta om mitt liv som dansare. Jag hoppas och tror att alla ni som har ett liv som dansare redan, kommer uppskatta och känna igen er i denna blogg. Och ni som aldrig har dansat, men tycker att det verkar roligt samt ni som tycker detta är fånigt kanske jag kan lyckas övertala att gilla och testa.

Jag tänkte att jag ska börja skriva denna blogg i 3 delar, del 1 kommer handla om min start som dansare och fram tills jag påbörjade min andra kurs i bugg.  Del 2 kommer vara från min andra kurs i bugg och ända fram tills den 17 Juni. Därifrån kommer del 3 vara, och den kommer pågå fram tills idag. under den sista delen kommer jag skriva mycket om ett läger som förkortas SDS, mer om det senare.

ps. Designen kommer att fixas iordning under veckan förhoppningsvis, hoppas ni står ut med att det är lite kladdigt på sidan så länge. ds.