Var ett tag sedan det skrevs nu, mycket har hänt under denna tid, men min lust för att skriva har inte riktigt funnits där, dock ska jag ge mig på att berätta om denna kväll, som för mig har blivit sedd från två håll.

Jag tillsammans med 3 damer lämnade Östersund kl 17:06 för färd mot Gussjönoret, en mysig dansbana alldeles vid vattnet som man inte kan annat än att njuta av att vara på. På scenen skulle ikväll Blender stå, jag har ju inte riktigt haft den där riktigt bra känslan när Blender spelat, utan det har känts som att det är lite svajigt och jag har inte riktigt trivts att dansa till dem, men denna kväll skulle bli annorlunda, på flera vis!

Vi anlände i god tid cirka 25 i 8, men jag hoppade av redan vid insläppet för att utföra lite arbete åt arrangörerna denna kväll, min uppgift blev att ta betalt av gästerna och besökarna, såväl stammisar som nykomlingar. 150:- var priset på inträdet satt till, precis som vanligt alltså.

När man stått och tagit betalt en stund insåg man det faktum hur pass viktigt det är att arrangörerna får hjälp av andra personer för att det ska gå att genomföra arrangemang som dessa.

Pausen började närma sig, Lars-Erik (LEJon) som skulle ta över och avlösa mig behövde göra några sista saker innan jag skulle bli fri till att få börja dansa, så villigt satt jag kvar även under pausen i biljettkuren för att hjälpa dessa underbara arrangörer, massor av folk hade det hunnit komma dessutom!

Sådär lagom 2 minuter innan pausens slut hade jag blivit avlöst, hunnit äta en macka samt druckit en 33cl Trocca, så man var alltså ”fit for dance” i detta ögonblick, snabbt och smidigt hittade jag en danspartner till första dansen efter paus. Även fast det var mycket folk, flöt det på bra och jag uppfattade det som ytterst lite gruff och knuff på golvet, några toppen danser tillsammans med toppen dansare hanns med, även fast jag bara dansade en halvlek. Jag testa nämligen det knep en viss vän till mig sa ”du som bara dansar en halvlek ikväll, du må ju dansa dubbelt så fort”, jajamen, jag dansade dubbelt så fort, men mina partners gjorde det inte, så det blev lite lustigt när jag på slutet står med 15 damer och alla har bara dansat 1 dans med mig, medan jag dansat två med dem? Nej nu var det inte så, utan jag dansade precis i det tempo som var  behagligt för i alla fall mig och förhoppningsvis även min danspartner.

Blender levererade bättre än jag tidigare tyckt, och jag nådde fram till dem på det sätt jag tidigare saknat, faktum var att nästan alla i bandet sökte blickar, kontakt och välmående hos oss dansare och publik, mycket bra jobbat som jag hoppas ni behåller! Något jag dock blev lite skeptisk mot var ert slut (extranummer), kanonbra låtar, kanonbra framfört, men snälla ni… att stå och dividera på scenen om ni kan låten eller inte, det känns för mig inte så speciellt erfaret och professionellt ut, som ni faktiskt är!

Jag kan inte mer än att säga, bra jobbat samtliga som varit inblandade, arrangörer, bandet och framförallt dansarna.
Bandet: 4/5
Arrangörsbiten: 5/5 (kanonbra och smidigt)
Dansarna: 5/5
Kvällen totalt: 5/5