Öviksmaran 10 september! dag 2

Usch vad jag skäms, jag skrev aldrig om hur dag två på öviksmaran var, och nu har det gått 1 vecka, så minnet börjar ju tryta... Men jag kan ju inte säga så mycket mer än att det var en helt fantastisk kväll även lördag, Jag vill tacka alla extremt duktiga jag fick dansa med, vill även tacka dom fantastiska banden:
Zlips
Expanders
Dream

Utan dessa band skulle denna kväll vara ganska tråkig faktiskt, ett extra + i kanten vill jag ge Zlips för deras golden eye på slutet, alltid lika underbart att få dansa till den låten :)

Som ni märker så blir detta en väldigt kort text, men jag har som sagt glömt bort det mesta, dessutom tänker jag just nu på något helt annat, eller kanske inte "på något" utan "om någon".

Söndag

Tack Fanny!!!

Du räddade mina timmar på tåget, dessutom fick du mig att tänka på saker (ovanligt? Nej). Jag vill att du ska veta vad du betyder för mig, att en vän kan betyda så mycket för en, lova mig en sak, lämna mig aldrig? Se till att alltid finnas där för mig, för de kommer jag göra för dig.
De första du gjorde när du såg mig på tåget efter att jag sagt hej, de var att kasta dig upp ur stolen och hoppa rakt in i famnen på mig och ge mig en kram, det var kanske inte direkt vad jag väntat mig, men jag gillade det. Jag gillade det lika mycket som jag gillar allt annat som hände under denna tågresan. Lika mycket som jag gillade när det lilla barnet ställde sig bredvid oss och tittade på mig, blicken som fastnade på mig, kände verkligen den där beundrar blicken som barn brukar kunna ge ibland.

Tack även till dig Liv!

utan dig den där lördagnatten, hur hade jag överlevt? hade jag tagit mig dit jag skulle? hade jag kunnat sova? du räddade mig den natten. Tack...

Mina vänner är det bästa jag har, dem älskar jag för allt jag kan, hoppas jag aldrig behöver förlora dem...

Dansmaran Örnsköldsvik! 9/9

cha cha bloggen ;)!  ( Vad säger du nu då? )

Haha, det där var jag bara tvungen att skriva denna aftonskväll. Min tanke är nu att jag ska försöka summera ihop hur kvällarna har varit, och i detta inlägg tänkte jag skriva om fredagen.

För er som inte vet vad Ö-viks dansmara är för något så är det ett stort arrangemang som äger rum 2 gånger per år. Det är dans från kl 19:00 - 03.00! Totalt 8 timmars dans i non-stop!
Min resa började i Brunflo fredag morgon omkring 06:30, för att då hoppa på bussen in till stan, där det blev bussbyte för att sätta sig på bussen mot Örnsköldsvik. Bussresan skulle ta 5 timmar, så när jag kom fram hade klockan hunnit slagit 12:15, jag började min vandring in mot staden, i jakt på en frisör som kunde fixa iordning den där hemska kaluffsen jag hade på huvudet, för det var ingen frisyr jag hade i alla fall. Hittade åt en trevlig liten frisör salong rätt fort. så när klockan var närmare 13:30 ansågs det att jag hade fått någon form av frisyr, resultatet hur ni tycker det blev får ni komma med. Fortsatte min resa genom centrum, hittade åt en mysig liten resturang som låg högst upp i ett hus, där fördrev jag någon timme till, behöver ju få i mig lite mat om man ska orka dansa 16 timmar på en helg. Jag kom till Anna-Lena Vestman klockan 15:45 ungefär, då var det bra precis 3 timmar tills det var dags att gå till Folkets park där dansen skulle gå av stapeln.

klockan 19:00

Timmen var slagen, denna kväll skulle tre kanon band stå på scenen, nämligen Blender, Voyage och Shake! Förväntningarna ansåg jag mig ha sky höga, men jag hade lätt kunnat ha dom dubbelt så högt satta, för vilken fantastisk kväll! Jag dansade och dansade, insåg när jag kollade på klockan första gången under en snabb vattenpaus att det redan gått 2½ timme, och jag hade inte fått ledigt en ända låt. ( vilket jag inte fick under denna vattenpaus heller) när det hade gått 4 av dessa 8 timmar hade jag fått stå 2 stycken låtar, jag funderar lite över hur det brukar vara på en vanlig dans, och då brukar jag ju ha stått betydligt fler än vad man gjorde nu, att tillägga som jag tycker var väldigt roligt var att under dessa 4 timmar bjöd jag bara upp 2 gånger ungefär. Självkart hittade man favoriter väldigt fort, som man bestämde sig för att dem måste man bara dansa en gång till med, så det var vad jag ägnade min andra halvlek till, att dansa med sådana jag verkligen ville hinna få dansa tillsammans med. Självklart dök det upp en och annan ny även under de restrerande timmarna, men fokus låg trots allt på godingarna sedan tidigare denna kväll ;) Tack till alla er jag fick chansen att dansa till, om jag bara kunde era namn skulle jag berätta precis vilka ni var, men jag kan ju ingens.. :O


Klockan 03:00

Extra nummer inleddes och det visades sig bli två extranummer av varje band, jag dansade denna kväll bara till deras första nummer, sedan kände jag mig nöjd och började packa ihop mina saker för att kunna ta sig hem innan väckarklockan hann ringa.

Inträdet denna kväll var 230:- jag dansade i 8h, vi säger 7 timmar totalt denna kväll, det blir en timavgift på ungefär 32kr. På 1 timme är det ungefär 15(?) låtar (räknat på att 1 låt är 4min) detta innebär då att det blir 7-8 danser per timme, varje dans kostar då ungefär 2kr. Den som tycker det är dyrt med dans, får gärna höra av sig till mig och tala om var du kan hitta en annan aktivitet med den motionen och liknande för 32kr timmen.

Tack för att ni läser, och kommentera gärna! Hur lördagen var skriver jag senare ikväll eller imorgon. Ni får hålla till godo med detta så länge.