Sommardansskolan

 

Nu har snart ett år gått, ett år av förtvivlad väntan efter att åter igen få genomföra den helt magiska dansveckan på Sommardansskolan! Vad är nu detta undrar säkert flera av er nu.

 

Sommardansskolan är ett arrangemang som Östersunds Bugg och Rock’n roll klubb arrangerar varje sommar, i år är det belägrat ute i Föllinge, en jätte fin plats och helt perfekt för ett läger för oss ungdomar att åka på. Som ni säkert förstår så är det ett dansläger, det är för ungdomar mellan 13-18 år och alla oavsett nivå och utveckling i sin dans kan vara med på detta läger! Man delar in lägret i 4 olika grupper, nybörjare, fortsättare, de som siktar mot tävling/tävlar redan samt de som tävlat länge och är riktigt duktiga. Några utav landets bästa instruktörer så som Johan Åhs, Markus Rosendahl, och Conrad Lindström. Man lägger främst fokus på buggen, men får även prova på/utvecklas inom Lindyhop, boogie samt får vissa grupper förmodligen även testa på accro.

 

Anmälan är öppen fram tills den 31 mars, därefter är det intag efter utrymme i grupperna, alltså har man möjlighet att anmäla sig efter detta datum också, men då är risken stor att man inte kommer med för att gruppen redan är fylld, skulle en grupp bli fylld före 31 mars kommer det ske lottning om platserna, anmäler man sig i par har man dock förtur, så se till att anmäla er tillsammans med en partner gott folk!

När jag senast fick en statusuppdatering om hur det såg ut bland anmälningarna visade det dock att det är överskott på cirka 20 tjejer totalt, så killar, anmäl er till SDS så vinner ni tre saker, först får ni lära er att dansa, vilket är mycket värdefullt i framtiden dessutom är det en mycket trevlig och social aktivitet att hålla på med. För det andra så hjälper ni en tjej att få komma med, är inte det värt något så…! För det tredje så är lägret ett extremt roligt ställe att spendera de fem första dagarna på sommarlovet, ett fantastiskt läger som innehåller så mycket mer än bara dans, kvällsaktiviteter så som lekar, filmkväll och annat roligt! Kan nästan lova att ni som väljer att gå INTE kommer att ångra er!

Datumet för lägret är mellan den 16:e Juni – 20 Juni! Att det dessutom är ett billigt läger för att man ska försöka göra det möjligt för alla att kunna vara med och få lära sig dansa gör det också lättare att välja det beslut att man anmäler sig och har skoj dessa dagar på lägret!

För mer information om priser samt anmälan gå in på www.sommardansskolan.se och klicka er vidare!

Jag talar om detta läger utifrån egna erfarenheter efter två år på detta helt otroliga läger som blivit bättre för varje gång!